top of page

Nieuwe stap: ik neem de praktijk over!

Vanaf 1 september 2021 is het zover en neem ik, Ellen van Sambeeck, logopediepraktijk de Oorsprong in Hilvarenbeek over én wat heb ik hier zin in! Ik kan niet wachten om de zorg voor onze cliënten voort te zetten en onszelf nog verder te ontwikkelen, zodat wij cliënten nog beter kunnen helpen met hun hulpvraag.

In augustus 2018 begon ik als logopedist bij logopediepraktijk de Oorsprong. Nietsvermoedend dat ik drie jaar later de praktijk over ging nemen. Ik ben super trots dat Rineke de praktijk, die zij zoveel jaren geleden op heeft gezet, met vertrouwen aan mij overdraagt.


Zoals wellicht wel gezien, is de naam van de praktijk verandert. Logopediepraktijk de Oorsprong verandert in Logopedie van Sambeeck. Verder bieden wij nog steeds professionele hulp aan zowel kinderen als volwassenen met diverse problemen in de communicatie en het eten/drinken en zijn wij nog steeds de vinden op de Schoolstraat 3 in Hilvarenbeek.


Wij kunnen niet wachten om onze cliënten vanaf 1 september 2021 te verwelkomen bij Logopedie van Sambeeck.


Heb jij een vraag over logopedie of kom jij graag in contact met ons? Mail dan naar ellen@logopedievansambeeck.nl of bel: 06 23 03 89 22.


Wij staan je graag te woord!26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page