top of page

LOGOPEDISCH SPREEKUUR

Elke tweede vrijdag van de maand is er een logopedisch spreekuur van 11:00 tot 11:30 uur in de bibliotheek van Hilvarenbeek.

Tijdens dit spreekuur kunt u vragen stellen en advies vragen met betrekking tot logopedie. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. 


Update: op dit moment is het voor ons niet mogelijk om elke tweede vrijdag van de maand in de bibliotheek aanwezig te zijn. Heeft u twijfels of vragen, stuur dan even een mail of bel ons. Dan geven we u telefonisch een passend advies. Merken we toch dat we live moeten afspreken om een passend advies te kunnen geven, dan maken we met u een vrijblijvende en gratis afspraak in de praktijk. 
Wij hopen gauw weer elke twee vrijdag van de maand aanwezig te kunnen zijn in de bibliotheek!

Als je twijfels hebt of vragen hebt over logopedie, kunt u langskomen bij een logopedisch spreekuur. Dit is elke tweede vrijdag van de maand tussen 11:00 en 11:30 uur in de bibliotheek van Hilvarenbeek. 

 

Dit kunt u doen voor vragen met betrekking tot spraak, taal, gehoor, stem, adem, afwijkende mondgewoonten, lezen, spellen en/of eten en drinken. Tijdens het spreekuur bespreken we uw vragen en geven we u passende adviezen. Daarnaast bekijken we of logopedische behandeling voor u of uw kind van belang is. 

Logopedisch spreekuur, Logopedie van Sambeeck, Logopedist, Praktijk, Hilvarenbeek
bottom of page